Behandelingen

Een geheel nieuw kunstgebit, een gedeeltelijke gebit behandeling of een gebitsreparatie.

Kunstgebit

Gebitsprotheses zijn de specialiteit van Repadent. Jaarlijks helpen wij meer dan duizend patiënten met het vervaardigen, repareren, vervangen of aanpassen van gebitsprotheses. Wij zorgen ervoor dat uw kunstgebit weer comfortabel zit, zodat u er goed mee kunt eten, drinken, praten en lachen. Repadent heeft voor u verschillende opties:

 Van eigen gebit naar kunstgebit


Als u voor het eerst een kunstgebit overweegt, kan het een grote stap lijken. Maar als u er toch één nodig heeft, dan meteen zo goed mogelijk. Op onze website kunt u meer informatie vinden over het overstappen van eigen gebit naar kunstgebit. Voor een persoonlijk advies kunt u het beste een afspraak maken voor een  gratis intakegesprek.

 Vervanging kunstgebit in 1 week..

Is uw huidige kunstgebit aan vervanging toe? Wilt u dit in slechts 4 bezoeken aan onze praktijk en naar huis gaan met een mooi, nieuw, comfortabel en functioneel kunstgebit? Dankzij een speciaal team van prothesetechnicus en tandprotheticus, wordt er snel en vakkundig een nieuwe onder-en/of boven gebitsprothese bij Repadent vervaardigd.

 Gedeeltelijk kunstgebit of partiële prothese

Een partiële prothese (gedeeltelijk kunstgebit) vervangt één of meer kiezen en/of tanden. Het kan een oplossing bieden als uw verloren gegane tanden of kiezen niet door een kroon, brug of implantaat worden vervangen.

 Klikgebit of klikprothese

Een klikprothese is een kunstgebit dat vastzit aan de kaak. Het wordt vastgeklikt op implantaten die operatief in het kaakbot worden gebracht. Hierdoor zit uw kunstgebit stevig vast in uw mond en is er  geen kleefpasta meer nodig. U kunt wel het gebit dagelijks in- en uit “klikken” om het te reinigen.